Na acceptatie toxic gedrag kwam liefde

Door ervaringen in het verleden heeft Afaf altijd slechte relaties gehad met mannen. Gedeeltelijk vanwege misbruik maar ook door het gebrek aan een stabiele relatie met haar vader en andere mannelijke figuren binnen de familie. Ze ontwikkelde op die manier een onveilig gevoel bij mannen en op volwassen leeftijd kwam dit tot uiting door vijandig gedrag in omgang met het andere geslacht. Dit belemmerde haar in omgang met vrienden, collega's en potentiële partners.

Door middel van psychedelica leerde Afaf uit het slachtoffer rol te kruipen en het verleden te accepteren. Op die manier leerde ze steeds meer over haar destructieve denk-en gedragspatronen. In het proces van accepteren en zelf liefde ontwikkelen ontmoette ze de liefde van haar leven. Nu maken ze samen innerlijke reizen om dieper te helen en groeien.

GROW STORY is een reeks van videos waarin mensen hun ervaringen delen met Psychedelica en hoe deze positieve effecten hebben op hun persoonlijke groei, heling & zelf ontdekking. ABONNEER om een melding te krijgen van de eerstvolgende GROW STORY.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/t5zbi5ffRgM?si=q0ufgQNqwZ98U6eH" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>