Slachtoffer Kinderporno: 'Vergeving & compassie'

Enkele jaren geleden werd Naomi opgeroepen door de politie toen zij beelden op een computer vonden en het vermoeden hadden dat Naomi hier op stond. Tijdens een verhoor zag Naomi beelden terug van haarzelf als 13 jarig meisje. Daarmee werd een pot opengetrokken van haar verleden waarbij veelvuldig seksueel misbruik heeft plaatsgevonden binnen de familie.

Haar vervelende ervaringen hebben veel effect gehad op haar leven, relaties en zelf-beeld maar in haar ontdekkingsreis met psychedelica zag ze al deze ingrijpende gebeurtenissen vooral als een gift. Een kans om meer te groeien en vruchtbare grond te creëren voor haarzelf en andere vrouwen. Vandaag de dag begeleid Naomi andere vrouwen van 'alleen' naar 'samen' en brengt ze deze vrouwen terug naar hun authentieke kern, kracht en verbinding.

GROW STORY is een reeks van videos waarin mensen hun ervaringen delen met Psychedelica en hoe deze positieve effecten hebben op hun persoonlijke groei, heling & zelf ontdekking. ABONNEER om een melding te krijgen van de eerstvolgende GROW STORY. 
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ReXGiUZNBpk?si=d1seus5D5cSVLWYq" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>