Maryam Hassouni's 1ste trip, depressie & onzekerheid

Maryam Hassouni, succesvolle actrice & schrijfster kampte jarenlang met depressie. Het slikken van anti-depressiva maakte het niet beter, integendeel, het maakte haar agressief en 8 kilo vreetbuien verder dacht ze, 'dit moet anders'.

Maryam begon zich open te stellen voor natuurlijke manieren van heling en probeerde psilocybine. Na haar eerste innerlijke reis voelde ze zich maandenlang vrolijk en ging ze met liefde en compassie door het leven. In deze video deelt ze meer over haar eerste ervaring en hoe ze in de 2de sessie nog dieper in haar zelf kroop waar ze haar duistere kant tegenkwam, die haar transformeerde naar het licht.

GROW STORY is een reeks van videos waarin mensen hun ervaringen delen met Psychedelica en hoe deze positieve effecten hebben op hun persoonlijke groei, heling & zelf ontdekking. ABONNEER om een melding te krijgen van de eerstvolgende GROW STORY.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tSZLPanmLb0?si=qNN1tEFtlKRHgyxS" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>